Willkommen in Treviso 2020

AICoS, Italian Scout Badgers Club, is proud to invite you to the 39th World Scout and Guide Collector Meeting, which will be held in Treviso on May 22, 23 and 24, 2020.
Treviso is an amazing middle-age city, just between the Dolomites and the Sea, close to Venice and very well connected to the rest of the world through its airport.
The ISGCM will be hosted in the most important building of the town: The Palazzo dei Trecento, a 13th century building, in the main square, home to Treviso municipal council.
AICoS is already working to provide all scout and guide brothers and sisters who will join the Meeting, the best hospitality, the best organization and the best experience in this very nice town.
This number of our magazine, the Pellicano Pataccaro (the Badger Pelican) is entirely dedicated to the event. Here you will find news regarding the location, the transport facilities, the accommodation, and a list of very interesting activities which can be made before or after the meeting, if you will chose Treviso as a starting point for your visit to Venice, your days of sun and beach along the coast, or your cultural itinerary to discover the rich heritage of this land.
Enjoy it, and feel free to contact us for any information: YOUR participation to WSGCM will be unforgettable!
Welcome to Treviso 2020 - eMail: andrea@padoin.com

Willkommen in Treviso 2020!

AICoS, Italian Scout Badgers Club, ist stolz darauf, Dich zum 39. World Scout and Guide Collector Meeting einzuladen, das am 22., 23. und 24. Mai 2020 in Treviso stattfinden wird.
Treviso ist eine mittelalterliche Stadt (Venetien, Norditalien), direkt zwischen den Dolomiten und dem Meer, in der Nähe von Venedig und durch seinen Flughafen sehr gut mit dem Rest der Welt verbunden.
Das ISGCM wird im wichtigsten Gebäude der Stadt untergebracht sein: Der Palazzo dei Trecento, ein Gebäude aus dem 13. Jahrhundert, direkt am Hauptplatz, wo sich die Stadtverwaltung von Treviso befindet.
AICoS arbeitet bereits daran, alle Pfadfinder- und Pfadfinderinnen, die am Treffen teilnehmen werden, mit der besten Gastfreundschaft, der besten Organisation und dem besten Erlebnis in dieser sehr schönen Stadt zu versorgen.
Die aktuelle Nummer des Magazins, der Pellicano Pataccaro (der Dachs-Pelikan), ist ganz dieser Veranstaltung gewidmet. Hier findest Du Neuigkeiten über den Standort, die Transportmöglichkeiten, die Unterkunft sowie eine Liste sehr interessanter Aktivitäten, die vor oder nach dem Treffen gemacht werden können, wenn Du Treviso als Ausgangspunkt für Deinen Besuch in Venedig wählst. Geniesse einige sonnige Tage an den Stränden entlang der Küste oder wähle Deine eigende individuelle kulturelle Route, um das reiche Erbe dieses Landes zu entdecken.
Geniessen es und kontaktiere uns für weitere Informationen: DEINE Teilnahme an WSGCM wird unvergesslich sein!
Willkommen in Treviso 2020 - eMail: andrea@padoin.com